Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kaskelotten

I Kaskelotten har vi både vuggestue og børnehave, og vi har god erfaring med at dele børnene ind i grupper efter deres alder. Vores daginstitution ligger i Øster Vedsted tæt på Ribe. Omkring os har vi skøn natur og et dejligt nærmiljø, som vi bruger flittigt i hverdagen.

Venskab og fællesskab

Vi har fornøjelsen af ca. 37 børn i vuggestuen og ca. 43 børn i børnehaven, hvor de yngste går på Sælstuen og de ældste på Hajstuen. Hos os har dit barn god mulighed for at finde jævnaldrende legekammerater og opbygge gode venskaber på stuen. Vi lægger også vægt på at arbejde sammen på tværs og styrke fællesskabet i hele Kaskelotten.

Aktiv del af hverdagen

Vi har fokus på, at dit barn trives, lærer og udvikler sig på sine egne præmisser. Vi tror på, at børn lærer bedst, når de tager del i det daglige liv. Vi tilbyder aktiviteter, hvor der er tid og ro til at fordybe sig, og hvert barn kan få oplevelsen af succes. For os er alle børn unikke, og det er vigtigt for os at involvere dem i livet i Kaskelotten, så de har indflydelse, og deres følelser, meninger og drømme bliver anerkendt. Vi arbejder sammen med alle skolerne i Ribe, så vi sikrer en naturlig og tryg overgang fra børnehave til skole.

Forplejning og madpakker

I vuggestuen får børnene fuld forplejning med måltider til formiddag, middag og eftermiddag. Maden er primært økologisk og bliver tilberedt i vores eget køkken.

I børnehaven har børnene madpakker med. Vi opfordrer til, at børnene spiser sundt og varieret, fordi det giver dem energi og overskud til at lege og lære gennem hele dagen.

Vi lægger vægt på, at måltiderne er rolige stunder med tid til hygge og en god snak.

Tillid i samarbejdet med forældre

Det er vigtigt for os, at du også som forælder er tryg og glad for at komme i Kaskelotten. Tilliden mellem os er i højsædet, og vi håber, du vil dele dine tanker og oplevelser omkring dit barns hverdag med os. Når der er sammenhæng mellem hverdagen hos os i børnehaven og derhjemme, kan vi sammen skabe de bedste rammer om dit barns trivsel.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i kaskelotten

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier
 • Åbningstider

  • Mandag: 06.15-16.45
  • Tirsdag: 06.15-16.45
  • Onsdag: 06.15-16.45
  • Torsdag: 06.15-16.45
  • Fredag: 06.15-16.15
 • Åbningstider pr. 01.08.2024

  • Mandag: 06.20-16.30
  • Tirsdag: 06.20-16.30
  • Onsdag: 06.20-16.30
  • Torsdag: 06.20-16.30
  • Fredag: 06.20-15.40

Område Ribe

Ribe består af 5 afdelinger (Børnegården Gredstedbro, Børnehus Syd, Kaskelotten, Nørremarken, Tangebo). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Ribe.