Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Privat pasning

Du kan som forældre vælge at få tilskud til privat pasning i stedet for at få dit barn passet i et dagtilbud. Du kan enten få passet barnet hos en godkendt privat børnepasser, eller du kan selv ansætte en børnepasser. Her på siden kan du blive klogere på privat pasning og bl.a. finde oversigten over godkendte private børnepassere. 

Du har mulighed for, at få dit barn passet i en privat pasningsordning, af en selvstændig privat børnepasser, eller selv at ansætte en privat børnepasser. Hertil kan du få tilskud fra Esbjerg Kommune. Læs mere om det længere nede på siden. 

Hvis du er interesseret i privat pasning er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke regler der gælder på området, da der ikke gælder de samme retningslinjer for kommunale dagtilbud og privat pasning. Nedenfor kan du blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af den private pasningsordning og hvad forskellen er, på privat pasning og pasning i dagtilbud. 

Bliv klogere på privat børnepasning

Dine muligheder

Se takster for tilskud

Få et overblik over det tilskud du kan få for privat pasning.

Læs mere

Mulighed for fleksibel pasning

Privat børnepasning kan kombineres med dagtilbud. Det kan være, at I på grund af jeres arbejdstider har behov for at få jeres barn passet om aftenen, om natten eller i weekenderne.

Læs mere om kombinationstilbud

Godkendte private børnepassere

Se listen over de godkendte private børnepassere

Læs mere om de private børnepassere

Regler, rammer og retningslinjer for privat pasning

Ansættelse af privat børnepasser

Når du bliver arbejdsgiver

Når du ansætter en privat børnepasser til at passe dit barn, er der en række forhold du skal sætte dig ind i. Det bliver nemlig dig der har arbejdsgiverforpligtigelserne.

Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, når du ansætter en privat børnepasser