Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Norddalsparken

I Norddalsparken har vi både vuggestue og børnehave. Vi bor i et dejligt område og er glade for udeliv i al slags vejr. Hos os lægger vi vægt på fællesskabet og de gode relationer, og vi bakker dit barn op i at lære og udvikle sig.

Norddalsparken er midlertidigt flyttet til Ådalsparken 43 da der bygges en helt ny institution på adressen Norddalsparken 34-40.
Den nye institution åbner d. 12 august 2024.

I Norddalsparken har vi både vuggestue og børnehave. I vuggestuen er der 33 børn fordelt i 3 grupper. I børnehaven har vi op til 90 børn fordelt ud i 4 grupper.

I alle 4 grupper er børnene mellem 3-6 år. I genhusningsperioden vil der, på grund af de fysiske rammer, være en gruppe af børn, som hver dag kører ud til en udflytterbase i naturområdet Sjelborg.

Den nye institution i Norddalsparken kommer til at rumme 48 vuggestuebørn og 140 børnehavebørn. Der vil ikke blive tilknyttet en udflytterbase til den nye institution. 

Alle børn har værdi

Det er vigtigt for os at møde og udfordre dit barn der, hvor det er. Alle børn har værdi og kompetencer, som vi bygger videre på. Vi skaber trygge og tydelige rammer, hvor der er plads til at lege, opleve, være nysgerrig og lære.

Ture og udeliv

For os er vores legepladser et ekstra rum, og dit barn kommer derfor ud at lege og få frisk luft hver dag. Hver uge er vi i mindre grupper på ture ud af huset, og vi bruger naturen og aktiviteterne i vores lokalområde.

Forplejning og madpakker

I vuggestuen har vi forældrebetalt forplejning, så børnene får et sundt og dejligt måltid til formiddag, frokost og eftermiddag. Maden bliver tilberedt i produktionskøkkenet ”Køkken ved skoven”. Køkkenet står for forplejning til Norddalsparken og 3 andre afdelinger i Sædding-Gjesing området.

Både i vuggestuen og børnehaven skal børnene selv medbringe drikkedunke.

I børnehaven skal børnene selv have madpakker med, hvori der er mad til formiddag og frokost samt frugt til om eftermiddagen.

Tæt samarbejde med forældre

Det er vigtigt for os, at vi har et tæt samarbejde omkring dit barn. Vi vil selvfølgelig inddrage dig i en åben og tillidsfuld dialog om dit barns trivsel og udvikling, og vi håber, at du også vil kontakte os, hvis du har noget på hjerte omkring dit barn eller jeres familie.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Norddalsparken

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier
 • Åbningstider

  • Mandag: 06.30-17.00
  • Tirsdag: 06.30-17.00
  • Onsdag: 06.30-17.00
  • Torsdag: 06.30-17.00
  • Fredag: 06.30-16.30
 • Åbningstider pr. 01.08.2024

  • Mandag: 06.30-16.30
  • Tirsdag: 06.30-16.45
  • Onsdag: 06.30-16.30
  • Torsdag: 06.30-16.45
  • Fredag: 06.30-16.00

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 6 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Norddalsparken, Tarphagevej og Ådalens Børnehus). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.