Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tarphagevej

Tarphagevej er en lille integreret daginstitution, hvor vi har vuggestue og børnehave tæt forbundet med hinanden. Vi bor i et dejligt, moderne hus tæt på vores skønne hav og skovområder. Vi har ligeledes nem adgang til byens mange muligheder. Hos os får dit barn en tryg hverdag med fokus på et godt børneliv med plads til leg og læring.

Rart og inspirerende miljø

Vi har plads til 13 vuggestuebørn og ca. 40 børnehavebørn.

Det er betydningsfuldt, at dit barn får en god og lærerig tid i vores institution.

Børnene på Tarphagevej skal opleve tryghed, omsorg, glæde og nærvær i hverdagen, sammen med os. Vi gør os umage for at vi har et rart og inspirerende børneliv både inde og ude.

Leg og fællesskab

På Tarphagevej er legen i centrum, og vi ser stor værdi i fællesskabet mellem børnene. Hver dag følger en fast rytme, som er genkendelig og tryg for børnene. Morgenen begynder roligt med vuggestue og børnehave samlet, inden formiddagen byder på leg, planlagte aktiviteter eller ture ud af huset. Efter frokost er der tid til en lur for de børn, der har brug for det, mens eftermiddagen går med leg og aktiviteter på legepladsen eller indenfor i mindre grupper.

Vi lægger vægt på gode børnefællesskaber hvor der er plads til alle. Hos os er legen i centrum, og vi ser stor værdi i, at vi leger sammen med hinanden. Legen er livsvigtig og er med til at fremme børns trivsel, læring og generelt hele barnets udvikling.

Forplejning og madpakker

I vuggestuen har vi forældrebetalt frokostordning. Børnene får sunde og dejlige måltider, som er tilberedt i køkkenet i daginstitutionen i Norddalsparken.

I børnehaven spiser børnene madpakker.

Det er vigtigt for os, at måltiderne er rolige og hyggelige stunder for alle.

Den gode dialog med forældre

Den gode dialog med dig som forælder er en grundsten i vores arbejde. Sammen skal vi skabe sammenhæng mellem dit barns tid hos os i daginstitutionen og hjemme hos jer selv, fordi det giver de bedste rammer for dit barns trivsel og udvikling. Det er vigtigt, at vi kan tale åbent sammen, og vi håber, at du vil kontakte os, hvis du har noget på hjerte omkring dit barn eller jeres familie.

På Tarphagevej har vi et aktivt forældreråd, som bidrager med mange gode ideer til gavn for børnene og vores daginstitution.

  

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Tarphagevej

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier
 • Åbningstider

  • Mandag: 06.15-16.45
  • Torsdag: 06.15-17.00
  • Fredag: 06.15-16.00
  • Tirsdag: 06.15-16.45
  • Onsdag: 06.15-16.45
 • Åbningstider pr. 01.08.2024

  • Mandag: 06.25-16.30
  • Tirsdag: 06.25-16.30
  • Onsdag: 06.25-16.30
  • Torsdag: 06.25-16.30
  • Fredag: 06.25-16.05

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 6 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Norddalsparken, Tarphagevej og Ådalens Børnehus). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.