Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Private børnepassere

Som privat børnepasser er der en række ting, du skal sætte dig ind i. Her på siden kan du læse mere om de forskellige krav og lovgivninger, som er gældende, for dig som privat børnepasser. Hvis du kunne tænke dig at blive privat børnepasser, kan du også søge om det her på siden. 

Kunne du tænke dig at blive privat børnepasser? Måske er du allerede privat børnepasser og søger svar på nogle spørgsmål. Uanset er du havnet det rigtige sted. Her på siden kan du nemlig blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, som privat børnepasser. Du kan også søge om at blive privat børnepasser længere nede på siden. 

Udfyld standardspasningsaftalen

Når du skal ind gå en aftale med forældre, skal du starte med at udfylde den elektroniske pasningsaftale, som du finder via linket øverst og nederst på denne side. Pasningsaftalen videresendes til forældrene via deres cpr-nummer og lander direkte i deres e-boks. Det er også via denne pasningsaftale at forældrene søger tilskud.

Når både du og forældrene har underskrevet pasningsaftale med jeres Mit-Id, sendes den automatisk til Esbjerg Kommune, som godkender den.

Ændring i pasningsaftalen

Enhver ændring i forhold til pasningsaftalen skal godkendes af Esbjerg Kommune. Det kan være du flytter til en ny bopæl, periodisk ophør, ændre åbningstider, ændre opsigelsesvarsel, ophører samarbejdet, regulerer på priserne eller ændre på lukkedage mm.

Du kan ændre pasningsaftalen via dette link. 

Her kan du søge om at blive privat børnepasser

Søg om at blive privat børnepasser

Hvis du gerne vil være privat børnepasser, skal du sende en ansøgning til kommunen. Du skal søge via linket nedenfor, og du skal bruge MitID. Du skal vedhæfte dit eksamensbevis med karakteren minimum 02 i dansk og en straffeattest.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af vores tilsynskonsulent, med henblik på en aftale om at komme på besøg hos dig i dit hjem. Tilsynskonsulenten skal godkende både dig og dit hjem for at du kan blive privat børnepasser.

Sagsbehandlingstiden er ca. 1 måned.

Inden du sender din ansøgning er det en god ide at læse

Regler og retningslinjer for dig som privat børnepasser