Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Børnehuset Guldager

Børnehuset i Guldager ligger i den hyggelige landsby og forstad til Esbjerg, Guldager. Vi bruger vores dejlige lokalområde og store legeplads, og vi har også kort vej til strand og skov. Hos os ser vi positivt på livet og sætter børnene i centrum.

Dagsrytme og årsplan
Børnehuset Guldager har plads til i alt 55 børn i vuggestuen og børnehaven.

I hverdagen har vi en fast dagsrytme, som er tryg og genkendelig for børnene. Det er vigtigt for os, at børnene er med i aktiviteter, leg, hygge og kreative sysler og også lærer at tage del i de daglige gøremål.

I årets løb har vi faste traditioner, som vi altid glæder os til. Det betyder meget for børnene, at deres forældre, søskende og bedsteforældre bliver inviteret på besøg hos os, og vi har stor fornøjelse af arrangementer, der samler børn og voksne og markerer årets gang. 

Gode overgange
Det er vigtigt for os at sende børnene godt videre i skolen, og derfor arbejder vi sammen med Sønderrisskolen Aura. I tæt dialog med dig som forælder forbereder vi dit barn på skolestarten, lige som vi sender en kendt voksen fra børnehaven med børnene, når de begynder i førskole den 1. april

Forplejning og madpakker
I vuggestuen får børnene fuld forplejning, som forældrene betaler, mens børnene i børnehaven har madpakker med hjemmefra.

Vi lægger vægt på, at børnene spiser sundt og varieret, fordi maden er med til at give børnene overskud, så de kan deltage aktivt i hverdagen og fællesskabet.

En del af lokalområdet

Vi bruger helt naturligt muligheden for at gå ture i lokalområdet og benytter de faciliteter, som vi har til rådighed og tager del i det, der sker i lokalområdet. 

Vi benytter os desuden af busforbindelserne nær institutionen, hvor der er kort afstand til strand og skov. Vi tager på tur til Midtgaard og tilmelder os forskellige planlagte aktiviteter.

Tæt kontakt med forældre
Vi tror på, at trygge og engagerede forældre giver glade børn i trivsel, og vi prioriter en tæt kontakt med dig som forælder højt. Det er vigtigt, at vi kan tale åbent og ærligt med hinanden og har respekt for forskelligheder. 

I foråret holder vi hvert år et forældremøde for hele Børnehuset i Guldager. Her er der valg til afdelingens forældreråd og områdebestyrelsen.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Guldager

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier
 • Åbningstider

  • Mandag: 06.15-16.45
  • Tirsdag: 06.15-16.45
  • Onsdag: 06.15-16.45
  • Torsdag: 06.15-16.45
  • Fredag: 06.00-16.00
 • Åbningstider pr. 01.08.2024

  • Mandag: 06.15-16.30
  • Tirsdag: 06.15-16.30
  • Onsdag: 06.30-16.30
  • Torsdag: 06.30-16.30
  • Fredag: 06.30-16.00

Område Hjerting-Esbjerg NV

Hjerting-Esbjerg NV består af 5 afdelinger (Katamaranen, Børnebakken, Galaksen, Spiren, Børnehuset Guldager). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Hjerting-Esbjerg NV.