Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Til nye forældre

Hvis dit barn netop har fået plads i Egeknoppen, så har I sikkert mange spørgsmål. Vi glæder os til at lære jer at kende, og vi skal nok gøre alt hvad vi kan for, at dit barn får en god start. 

Velkommen til

Når du har fået en plads i Egeknoppen, så er du meget velkommen til at kontakte os, så I kan komme på besøg og få en rundvisning. Vi inviterer jer også til en opstartssamtale, så vi kan snakke om alt det, der er vigtigt for at dit barn kan få en god start. 

Praktisk info og gode råd

Den første tid
Vi anbefaler, at du især i starten har god tid, når du afleverer og henter dit barn. Så er der tid til at gøre det hyggeligt, og vi kan nå at tale sammen. Vi gør meget ud af at vinke og trøste, så det bliver en god oplevelse for alle.

Du må selvfølgelig altid gerne ringe for at høre, hvordan det går.

Når I kommer og går
For at personalet ved at dit barn er kommet eller gået hjem vil vi bede Jer om at sige goddag og farvel til personalet.

Skiftetøj
Der skal ligge mindst to sæt skiftetøj i dit barns rum.

Udetøj
Da vi er meget ude og godt kan lide snevejr, regnvejr og vandpytter er det en god ide at have to sæt udetøj. Dette gælder specielt for børnehaven.

Sygdom
Hvis dit barn bliver syg, skal du beholde det hjemme. Hvis du er i tvivl, skal du spørge dig selv, om dit barn er frisk nok til at være med i de normale aktiviteter. Hvis ikke, er dit barn syg. Husk at give os besked, så vi ved, at dit barn ikke kommer. 

Hvis dit barn bliver syg i løbet af dagen, kontakter vi dig, så du kan hente dit barn. Husk altid at sikre, at vi kan finde de korrekte telefonnumre til mobil eller dit arbejdsplads-nummer på Aula.

Forældresamarbejde
Vi ønsker et tæt samarbejde med alle forældre, og derfor snakker vi løbende med jer om både stort og småt. I er også altid velkomne til at tage fat i os, hvis der er noget I gerne vil snakke med os om.

I Egeknoppen har vi et forældreråd, som er med til at planlægge bl.a. legepladsdag, samt 2-3 årlige hygge eftermiddage i institutionen, hvor forældre bliver inviteret til f.eks. snobrødsbagning eller dekorationsværksted, sammen med deres børn. Forældrerådet er således en vigtig del af Egeknoppens sociale liv.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Egeknoppen

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Bramming

Bramming består af 4 afdelinger (Egeknoppen, Farveladen, Snurretoppen, Børneuniverset Bramming). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Bramming.