Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fyrparken

Fyrparken ligger i forstaden Sædding. Her er både vuggestue og børnehave med god plads og nogle skønne rammer tæt på natur og strand. Hos os er børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse i centrum. Her er der plads til leg og fordybelse, hvor vi tager højde for hvert enkelt barns behov med udgangspunkt i fællesskabet.

Tryghed og sammenhæng

Fyrparkens vuggestue har 26 børn fordelt på to grupper, og børnehavens 45 børn er ligeledes fordelt på to grupper. I vuggestuen er børnene sammen på tværs af alder. Børnene bliver inddelt i mindre grupper om formiddagen efter alder og udvikling, til forskellige aktiviteter.

I børnehaven er børnene inddelt i årgangsgrupper, hvor minimum en fast voksen følger dem hele vejen, fra de begynder i børnehaven, til det er tid til skolestart. Dette skaber tryghed og en sammenhæng for børnene, som er med til at skabe optimale betingelser for børnenes udvikling og trivsel.

Strand og aktivt lokalområde

Vi er så heldige at institutionen kun ligger et stenkast fra stranden, hvilket vi ofte benytter os af. Herudover har vi mange grønne områder i nærmiljøet som giver gode muligheder for udflugter. Her er mange spændende aktiviteter og tilbud, og dem bruger vi i arbejdet med børnenes læring. I Fyrparken har vi en stor legeplads med kuperet terræn og mange gemmesteder. Her kan børnene brænde krudt af og udfordre sanserne og motorikken. Store dele af legepladsen er renoveret i 2020.

Hvert andet år vælger forældrene ved afstemning, om de ønsker en frokostordning for Fyrparkens børn. I øjeblikket er der fuld, forældrebetalt forplejning i vuggestuen, hvor børnene får tre sunde og varierede måltider i dagens løb. I børnehaven har forældrene besluttet, at børnene har madpakker med til alle måltider.

Vi lægger vægt på, at måltiderne er hyggelige og rolige stunder for alle.

Tæt dialog med forældre

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at aflevere dit barn hos os. Det er det bedste udgangspunkt for dit barns trivsel og udvikling. Derfor lægger vi vægt på at have god og tæt dialog om dit barn. Vi har en forventning om et tillidsbaseret og åbent forældresamarbejde hvor vi håber, du vil fortælle os, hvis du har noget på hjerte om dit barn eller jeres familie, lige som du kan regne med, at vi løbende vil sikre en god kontakt til dig.

I Fyrparken har vi et aktivt og engageret forældreråd, som bl.a. planlægger sociale arrangementer og hjælper med praktiske opgaver.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Fyrparken

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier
 • Åbningstider

  • Mandag: 06.00-17.00
  • Tirsdag: 06.00-17.00
  • Onsdag: 06.00-17.00
  • Torsdag: 06.00-17.00
  • Fredag: 06.00-16.00
 • Åbningstider pr. 01.08.2024

  • Mandag: 06.25-16.30
  • Tirsdag: 06.25-16.30
  • Onsdag: 06.25-16.30
  • Torsdag: 06.25-16.30
  • Fredag: 06.25-16.05

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 6 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Norddalsparken, Tarphagevej og Ådalens Børnehus). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.