Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Dit barns hverdag

I Galaksen har vi altid gang i en masse spændende aktiviteter. Der er plads til både leg og til læring - og ofte på samme tid. Vi har faste rutiner for hverdagen, og i løbet af året har vi forskellige traditioner. 

I hverdagen har vi en fast dagsrytme, som er tryg og genkendelig for børnene, hvor der er plads til leg, læring og kreativitet.

Vi arbejder struktureret med temaerne i den styrkede pædagogiske læreplan, og som forælder vil du altid kunne følge med i vores aktiviteter på Aula.

 

Pædagogiske aktiviteter

I Galaksen er børnene fordelt på stuer/teams. I vores vuggestuegrupper er børnene fra 0-2 år, i børnehavegrupperne er børnene fra 3 -6 år.

For at kunne arbejde målrettet med vores læreplaner, inddeler vi ofte børnene i mindre grupper. Disse grupper kan være sammensat på forskellige måder, f.eks. ud fra alder, udvikling og interesser. Vi samarbejder ligeledes på tværs af stuer/teams.

De kommende skolebørn, vil i løbet af det sidste år i børnehaven, være sammen i ”Uglegruppe”.

Alle børnehavebørn i Galaksen vil i løbet af deres børnehavetid være i en af Galaksens to udegrupper i en periode. Begge udegrupper har base ved Marbækgård, men har også mulighed for at køre ud i naturen.

I Udegrupperne lægges der særlig vægt på læringen omkring natur, udeliv og science.

 

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Galaksen

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Hjerting-Esbjerg NV

Hjerting-Esbjerg NV består af 5 afdelinger (Katamaranen, Børnebakken, Galaksen, Spiren, Børnehuset Guldager). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Hjerting-Esbjerg NV.