Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Pædagogisk Tilgang

I Galaksen har vi stor fokus på den pædagogiske kvalitet i samværet med børnene. Det er vigtigt, at barnet bliver mødt med respekt og ligeværdighed. 

I Galaksen lægger vi stor vægt på den anerkendende tilgang til det enkelte menneske. Det er vigtigt, at barnet bliver mødt med respekt og ligeværdighed. At barnet føler sig set, hørt, mødt, og at det har en værdi i sig selv.

I Galaksen har vi stor fokus på den pædagogiske kvalitet i samværet med børnene. En stor del af læringen i institutionen foregår i det sociale fællesskab. Det er vigtigt at børnene er en del af det sociale liv og føler sig værdsat af fællesskabet med de andre børn og voksne. Vores vigtigste opgave er at støtte og guide børnenes leg og læring, mens de går i Galaksen.

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte barns trivsel og udvikling af det enkeltes barns kompetencer, så barnet får optimale muligheder for at udvikle sig. 

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Galaksen

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Hjerting-Esbjerg NV

Hjerting-Esbjerg NV består af 5 afdelinger (Katamaranen, Børnebakken, Galaksen, Spiren, Børnehuset Guldager). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Hjerting-Esbjerg NV.