Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Grønlandsparken

Grønlandsparken har både vuggestue og børnehave og ligger i forstaden Gjesing. Vi bor på en tidligere folkeskole, hvor en del af lokalerne er bygget om specielt til os. Omkring os har vi et dejligt lokalområde med natur og gode muligheder for leg og læring.

Tryghed og sammenhæng

Hos os lægger vi vægt på gode relationer til børn og forældre. På den måde skaber vi de bedste rammer for jeres barns trivsel, udvikling, læring og dannelse.

I Grønlandsparkens vuggestue har vi tre grupper med i alt 33 børn, mens børnehavens 92 børn er fordelt i fire grupper. For at skabe tryghed og sammenhæng bestræber vi os på, at børnene har faste voksne omkring sig i den tid, de er hos os.

Vi planlægger aktiviteter for børnene på tværs af stuerne, så de får mulighed for at danne venskaber på tværs og få gode kammerater fra de andre stuer i nye sammenhænge.

Vi er også meget opmærksomme på en god overgang fra vuggestue til børnehave. De ældste børn i vuggestuen er på flere besøg i børnehaven og deltager i deres aktiviteter.

Vores daginstitution ligger tæt på Vitaskolen Bohr. Vi har et godt samarbejde mellem daginstitutionen og skolen og sørger for at skabe en god og tryg overgang for børnene, når de skal begynde i skole.

Skøn natur og stor legeplads

Grønlandsparken ligger i et område med skøn natur, og vi er glade for at tage på ture ud af huset. Vi har en stor og dejlig legeplads. Her kan børnene både fordybe sig og udfolde sig fysisk på sjove og spændende legeredskaber, cykler og køretøjer, der styrker balancen og motorikken.

Forplejning og madpakker

Hvert andet år vælger forældrene ved afstemning, om de ønsker en frokostordning for Grønlandsparkens børn. I øjeblikket er der fuld, forældrebetalt forplejning i vuggestuen, hvor børnene får tre sunde og dejlige måltider i dagens løb. 

I børnehaven har forældrene besluttet, at børnene har madpakker med til alle måltider.

Vi lægger vægt på, at måltiderne er hyggelige og rolige stunder for alle. 

Tillid og respekt i forældresamarbejdet

Det er vigtigt for os, at både du og dit barn føler jer tilpasse og velkomne hos os. Derfor er det afgørende, at vi har et tæt og godt samarbejde baseret på tillid og respekt. Sådan skaber vi de bedste rammer for dit barns trivsel og udvikling. Vi håber, du vil fortælle os, hvis du har noget på hjerte om dit barn eller jeres familie, lige som du kan regne med, at vi løbende vil sikre en god kontakt til dig.

I Grønlandsparken har vi et aktivt og engageret forældreråd, som blandt andet planlægger sociale arrangementer og hjælper med praktiske opgaver.

 

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Grønlandsparken

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier
 • Åbningstider

  • Mandag: 06.15-16.45
  • Tirsdag: 06.15-16.45
  • Onsdag: 06.15-16.45
  • Torsdag: 06.15-16.45
  • Fredag: 06.15-16.15
 • Åbningstider pr. 01.08.2024

  • Mandag: 06.25-16.30
  • Tirsdag: 06.25-16.30
  • Onsdag: 06.25-16.30
  • Torsdag: 06.25-16.30
  • Fredag: 06.25-16.05

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 6 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Norddalsparken, Tarphagevej og Ådalens Børnehus). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.