Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Pædagogisk tilgang

Sprog og kommunikation er betydningsfulde elementer, når barnet skal lære at forstå verden og indgå i samspil med andre. Vi bringer børnenes ressourcer og kompetencer i spil, og vores udgangspunkt er, at barnet altid gør sit bedste.

Sprog og kommunikation er betydningsfulde elementer

Vi meget opmærksomme på, at sprog og kommunikation er betydningsfulde elementer i at forstå verden og indgå i samspil med andre. Vi arbejder ud fra et mindset om, at sproget skaber vores virkelighed, og at det vi sætter lys på, får vi mere af.

Barnet gør som udgangspunkt det bedste, det kan

Vi har et ressourcesyn og vores udgangspunkt er, at barnet altid gør det bedste, det kan. Vi inddrager og har respekt for barnets intentioner, initiativer og meninger i et tillidsfuldt miljø. Det gør vi ved at være nærværende med en anerkendende tilgang samtidig med, at vi er bevidste om, at samværet mellem mennesker og betydningen af, at vi lykkes sammen, har en stor rolle.

Vi er opmærksomme på barnets nærmeste udviklingszone, og at barnet får erfaringer der ligger i forlængelse af, hvad det allerede kan.

Pædagogiske aktiviteter (eksempler)

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Grønlandsparken

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 6 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Norddalsparken, Tarphagevej og Ådalens Børnehus). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.