Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Børn med særlige behov

Hvis dit barn har særlige behov, sørger vi for, at dit barns dagplejer får støtte og vejledning fra de rigtige fagpersoner. Dagplejerne samarbejder med fx talepædagoger og fysioterapeuter for at hjælpe dit barn bedst muligt.

Når dit barn har særlige behov, kan det kan have brug for ekstra opmærksomhed eller træning. Det kan være træning af motorikken, sproget eller intellektuel træning.  

Vi har erfaring med at hjælpe børn, der er født for tidligt, har en kronisk sygdom, motoriske problemer, nedsat immunforsvar eller andre udfordringer. 

Hvis jeres dagplejer vurderer, at der er brug for at kontakte en fagperson, sker det altid i samarbejde med jer forældre og den pædagogiske leder.

De forskellige typer fagpersoner

Hvis dit barn har brug for særlig støtte eller træning for at udvikle sig, kan jeres dagplejer fx arbejde sammen med disse fagpersoner: 

  • talepædagoger
  • fysioterapeuter
  • sundhedsplejersker
  • pædagogiske konsulenter
  • psykologer 

Det er den pædagogiske leder, der i samarbejde med jer og jeres dagplejer laver indstillingen til den relevante fagperson.

Nye forældre

Læs mere om det første præsentationsmøde, åbningstider, aflevering og hentning og om alt det andet praktiske.

Information til nye forældre

Dit barns hverdag

Få et indblik i en typisk dag i dagplejen og få svar på dine spørgsmål. Skal man medbringe egen mad? Tager dagplejen i legestue? Må der være dyr i dagplejehjemmet?

Læs om dit barns hverdag

Vores pædagogik

Dagplejen arbejder efter de samme retningslinjer som daginstitutionerne. Vi arbejder med læreplaner og børnemiljøvurderinger.

Læs om vores pædagogiske tilgang